Levell wordt NeoMorphose

logo

Met ingang van 1 januari 2011 Levell Consulting partner in NeoMorphose.
Lex Vellekoop, oprichter en eigenaar van Levell Consulting, is managing partner geworden van NeoMorphose, waar hij verantwoordelijk is voor de Business Value & IT practice. Op hetzelfde moment hebben zich nog 3 andere nieuwe partners bij NeoMorphose aangesloten. Mark van der Pol en Rob Snelders waren al managing partner van Neo en gaan door met respectievelijk: Informatiemanagement en Organizational Fitness plus Portfolio Management. Daarmee ziet NeoMorphose er nu als volgt uit:

  • Bert Kersten, hoogleraar Nyenrode en VU, versterkt NeoMorphose met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van Business & IT management, met bijzondere aandacht voor procesverbetering.
  • Bob Mohr, voor de practice Governance, Risk & Compliance
  • Frank Venema, gericht op Commerciële Slagvaardigheid
  • Lex Vellekoop, voor Business Value & IT
  • Mark van der Pol, voor de Informatiemanagement practice
  • Rob Snelders, Organizational Fitness en Portfolio Management

Deze uitbreiding markeert een volgende fase in de groei en bloei van Neo, intern ook wel aangeduid met Neo 3.0. De nieuwe partners brengen vele jaren management en advieservaring in met uiteenlopende specialisaties. Belangrijke gemeenschappelijke factor voor alle partners, is de overtuiging dat groei van een organisatie en persoonlijke groei van de mensen binnen die organisatie, hand in hand kunnen gaan. En hand in hand moeten gaan wil een organisatie duurzaam succesvol zijn.

Binnenkort volgt meer gedetailleerde informatie over NeoMorphose, haar visie en de concrete proposities naar de markt toe. Een uitgebreide Nieuwsbrief en volledig vernieuwde website zijn in de maak. Houd uw mailbox in de gaten!

Laat een reactie achter