Advies

Een bedrijfskundige, multidisciplinaire benadering vormt het hart van onze aanpak. Vanuit de invalshoeken Strategie, Structuur, Cultuur & Mensen brengen we balans tussen resultaat- en mensgerichtheid. Tussen ratio en gevoel.

Een IT-probleem is zelden uitsluitend een IT-probleem, iets wat zich aandient als een HR-vraag heeft vaak een antwoord buiten de HR-discipline, enzovoort. En al hebben veel mensen liever een monocausale verklaring voor dingen, de werkelijkheid zit helaas vaak complexer in elkaar.

knoopMissie
Bij Levell zien we het als onze missie om de complexe kluwen van oorzaken en gevolgen voor onze opdrachtgevers te ontrafelen, hoofd- van bijzaken te scheiden en creatieve oplossingen aan te dragen. Desgewenst implementeren we deze voor u en met u. Graag zelfs!

Doelgericht & Mensgericht
Hierbij houden we steeds scherp de doelen van de organisatie in het vizier en de bijdrage die oplossingen leveren aan het bereiken van die doelen. Geen art voor art’s sake of luchtfietserij, maar een uitgebalanceerde en doelgerichte inzet van middelen. Met oog voor de menselijke maat.

Opdrachten
Recent heeft Levell Consulting onder meer de volgende opdrachten uitgevoerd:

  • Marketingstrategie Internet (”SaaS”) aanbieder
  • Business Plan voor nieuw op te richten dochteronderneming
  • IT-migratie en integratie plan i.v.m. bedrijfsovername
  • Coaching/klankbord van een algemeen directeur

Meer weten over Levell Consulting Advies?
Als u geïnteresseerd bent in de adviesdienstverlening van Levell Consulting, stuur dan een mail naar: info@levell.nl